Blogg

Alfresco och ECM

Vi ses i Lissabon

jan 15 2018

Kategorier : Evenemang

Alfresco DevCon händer igen efter långa tre år, och det kommer att vara i Lissabon (Portugal).

Alfresco DevCon är den årliga utvecklarkonferensen för Alfresco.

Före det här årets DevCon så arangerade Order of the Bee - en community-driven organisation arangerade BeeCon undet två år  - en i Brysel (Belgien, 2016), och den andara i Zaragoza (Spainien, 2017), vilket till största delen fokuserade på utvecklare som jobbade med Community versionen av Alfresco. Under förra årets BeeCon föreslog organisatörerna att man skulle återuppliva  DevCon back again. Vi är glada att Alfresco tagit tag i och nu vänder sig till en större Community och arkitekter, och lagt resurser bakom sitt åtagande.

Vi kommer naturligtvis sakna atmosfären från Beecon, men är väldigt förhoppningsfulla till vad DevCom kommer att ge oss i år. Vi förväntar oss stora tillkännagivanden kring produktens utveckling och verktyg för utvecklare.

Då vi är en organisation som jobbar både med Community och Enterprise versionerna av Alfresco, och tillhandahåller vår egen version (LXCommunity ECM) - finner vi det alltid tillfredsställande när människor möts och delar sina erfarenheter och kunskaper i Alfrescos eko-system.

Förutom det så får vi förhoppningsvis se vad Alfresco har på gång nu när man närmar sig att tillkännage version 6 av Alfresco.

Och ja, vi kommer att vara där.

PS. Vi hoppas vädret kommer att vara lite varmare än i Stockholm, just nu är det -1℃ när detta skrivs.