Partners

iniQ

Tillsammans med iniQ kan vi erbjuda trygga och säkra lösningar för drift och hosting av din Alfresco-installation. Genom att köra din Alfresco installation i det datacenter som vår partner iniQ kan erbjuda så slipper du bekymra dig om övervakning och du kan vara säker på att dina data är trygga.

Hoff Lindahl Organisationsutveckling AB

Tillsammans med Hoff Lindahl Organisationsutveckling AB kan vi erbjuda mer avancerad verksamhets- och informationsanalys, samt projektledning för större projekt.

Redpill Linpro

Tillsammans med Redpill Linpro kan vi erbjuda support på Alfresco Enterprise versionen. Redpill Linpro kan även erbjuda andra lösningar baserade på öppen källkod såsom SugarCRM, Redhat JBoss och Zimbra.
 

Viditeck

Viditeck är företaget bakom en ny logikbaserad teknik kallad Rubble, “Rule-Based Bivalent Logic Engine”. Rubble tar med sig programmeringskoncept till området affärssystem där existerande affärsregelmotorer tagit fel väg genom att använda reaktiva regler istället för logik. 

Loftux har arbetat med Viditeck för att ta fram en ny typ av arbetsflöde att användas tillsammans med Alfresco baserat på Rubble.