Blogg

Alfresco och ECM

ShareBox: Lägg till säker extern delning i Alfresco

okt 16 2014

Kategorier : Produkter och tillägg

Det är ingen hemlighet att Alfresco kommer med möjligheter att dela filer med externa användare. Men vi ansåg att denna funktion inte uppfyller de flesta externa delningskraven som använder har behov av. Vi tror att du kommer att se varför när du läst detta inlägg.

Vi skapa därför en tillägg till Alfresco som vi valt att kalla ShareBox för Alfresco. Inlägget informerat om hur ShareBox kan ytterligare förstärka din Alfrescoinstallation till att vara platsen för all er information inom er organistion.

ShareBox för Alfresco har följande primära funktioner. Vi har försökt hålla det kort, men det finns funktioner som är för viktiga för att utelämna :-)

Säker extern delning 
ShareBox är byggt för att vara säkert. Vi använder ett antal tekniker enligt industri-standard för att säkerställa att varje åtkomst till innehållet är säkert.

Spårbarhet
Varje aktivitet via en dela mapp i ShareBox är spårbar.

Dela till flera användare
Dela mappen till flera användare samtidigt.

Automatisk utgångsdatum
Lägg till ett utgångsdatum för en delad mapp. För en given mapp kommer alla utdelningar automatiskt upphöra när utgångsdatumet nås.

E-postnotifieringar
Du kan välja att skicka epostnotifieringar till alla externa användare för en delad mapp. Dessa meddelanden kan innehålla ett anpassat meddelande.

Multilingual
Skapad i Sverige precis som våra andra produkter, så är flerspråksstöd inbyggt från början.

Utbyggbar
När du väl har ShareBox installerad har du tillgång till anpassad aktivitet som kan användas av dig eller en utvecklare för vidare användning i Alfresco.

Dedicerat externt användargränssnitt
Externa användare som tar del av innehållet presenteras ett mobilvänligt användargränssnitt, en översiktlig vy av mappen inkluderande viktig information om mappen och filerna som har delats.

Epostbaserad automatisk säker inloggning
När en mapp delas till en extern användare får användaren en länk med en unik token. Denna används för inloggningen och kan närsomhelst inatktiveras. Det kan inte bli enklare.

Upppladdning för externa användare
Externa användare kan ladda ner dokument såvål som ladda upp nya filer utan att skriva över existerande innehåll. Informationen om vem som ladda upp och när är tillgänglig för den som delade ut foldern.

Förhansdsgranskning för externa användare
Tumnaglar för förhandsgranskning är tillgängliga för externa användare som visare mappen via det externa gränsssnittet.

Anpassningsbart användargränssnitt
I de flesta organisationer passerar inget utan ett snygg design. Det externa gränssnittet can kan anpassas för att passa design och tema som din organisation använder.


ShareBox för Alfresco är den bästa lösningen för extern delning du kan få tag i för Alfresco. Och vi är väldigt säkra på att det är kostnadseffektivt jämfört med att bygga en egen för din Alfresco-lösning.

Den finns tillgänglig både för Alfresco Alfresco Enterprise och Community Edition och stödjer senaste versionen av Alfresco One.

Om du är intresserad av att köpa detta tillägg för din Alfresco lösning eller till en kund/partner, kontatka Peter på .

Om du inte redan använder Alfresco, men vill komma igång med dokumenthantering som inkluderar extern delning så kan vi tillhandahålla en paketlösning. Här av dig till Peter  

Bhagya Silva
Software Architect
Loftux AB