Blogg

Alfresco och ECM

Alfresco Stockholm Meetup – släpp av Manual Manager

maj 07 2013

Kategorier : Tillkännagivanden, Produkter och tillägg

Under måndagen den 6 maj så hölls det första Alfresco Meetup i Stockholm. Det var ett bra event med bra talare, Carl Nordenfelt (Redpill Linpro) berättade om sina erfarenheter kring Alfresco installationer, Barbara Lemke (Alfresco) visade Alfresco Workdesk, Jeff Potts pratade om Alfresco API, som du kan använda för att göra att dina applikationer fungerar med Alfresco Cloud.

Jag höll också en presentation om Media Viewers och körde demo på PdfJs och Embed viewer (läs mer om dem här). När jag skapade min presentation så använde jag reveal.js, ett verktyg för att skapa html presentationer. Och det stödjer markdown syntax. Skulle det inte vara bra om man kunde skapa presentationer direkt i den Alfresco plugin, Manual Manager, som jag skapat?

Jag lade till det.
Manual Manager slideshow
Genom att använda det meny-alternativet så kommer det nuvarande ämnet bli din första sida i presentationen. Alla underliggande ämnen blir kommande sidor i presentationen (navigation höger/vänster i presentationen). Och varje underliggande ämne till det ämnet blir sidor för navigation ner/upp. Och du kan välja tema och still på övergången när du startar din presentation.

Full introduktion av Manual Manager här. Massor av funktioner, titta gärna på videon i det inlägget.

Och min önskan är att fler få möjlighet använda detta verktyg. Jag släpper det som öppen källkod på githubhttps://github.com/loftuxab/manual-manager!