Blogg

Alfresco och ECM

2014: En tillbakablick på Alfresco

dec 16 2014

Kategorier : Anteckningar

Då året kommer till ett slut har vi beslutat att titta på de viktigaste milstolparna och tillkännagivanden som gjorts relaterat till Alfresco under 2014. Detta inkluderar även tillkännagivanden och viktiga inlägg som gjorts av medlemmar i Alfresco community, även från Loftux!!

Om du tror att vi missat något, tweeta med nämn @loftuxab på Twitter.

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

  • Alfresco 5.0.a Community Edition tillkännages.
  • Jan Pfizner (Alfrescian) publicerad ett blogginlägg med hans tankar om Alfresco’s åtagande för dess Community erbjudande. Detta inlägg skapade mycket intresse. (http://blog.alfrescian.com/?p=284)
  • Order of the Bee etableras av Alfresco Developers och Partners Communityn och får snabbt dragkraft. (http://orderofthebee.org/). The Order of the Bee startar med målsättningen att garantera existensen för Alfresco Community Edition som en fri lösning för dokumenthantering.

Juli

Augusti

September

  • Alfresco SDK Beta 4 släpps och görs tillgängligt i Maven Central.  Det gör det enklare för utvecklare att bootstrappa Alfresco projekt utan att manuellt specificera artifakt arkiv.

Oktober

November

December

Låt oss invänta ett spännande 2015 fyllt med intressanta nyheter och produkttillkännagivanden!

För att hålla dig uppdateras om nyheter och uppdateringar från Loftux AB, inkluderande nyheter från Alfresco Alfresco, vänligen registrera dig till vårt nyhetsbrev genom att skicka ett meddelande via kontaktformuläret.